Fsbuild-2 Flight Planner

Fsbuild 2 support forum
It is currently Mon Dec 10, 2018 5:50 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: fsbuild arhhhhhhhhhhhh
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 5:40 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 19, 2011 5:28 pm
Posts: 3
hi guys i bought fs build awhile back and when i build a flight i try to export it to flight sim i get an error message will include screen shot of this error how do i fix it


Attachments:
YAFSS_004.jpg
YAFSS_004.jpg [ 129.57 KiB | Viewed 2940 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 6:24 pm 
Offline

Joined: Thu May 19, 2005 3:45 pm
Posts: 3882
Location: NJ, USA
You have to set the 'FS_HOME' directory on the Options / Export Directories page.

See this tutorial for more details.

http://www.fsbuild.com/fsbtut/exporting_tut.htm

Regards.
Ernie.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 5:27 am 
Offline

Joined: Sat Mar 19, 2011 5:28 pm
Posts: 3
Thank You sir that worked now i got one more Q. About getting aircraft from my aircraft list in flight sim 2004 into FSBuild i know it can be done because ive done it before at least i think i did well any help is much helpful


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group